top of page

Het Nieuwe Clubhuis

Sedert 1 januari 2018 hebben we ons nieuw clubhuis geopend. Het mooiste terras in omstreken met zicht op het vliegveld en een ondergaande zon. Kom ons zeker bezoeken en geniet van een drankje of één van de heerlijke maaltijden die door ons professioneel team van koks worden bereid.


Motorvliegclub Brasschaat

Kleine kaart, Fingerfood en Brasschaatse speciaalbieren!


Brasserie Aeroclub Brasschaat

Bezoekers kunnen kiezen uit Fingerfood of onze Kleine kaart met lekkere streekgerechten.


Aan onze bar zijn naast de typische dranken ook Brasschaatse speciaalbieren te verkrijgen waaronder: D'Oude Caert, Galea Grand Cru en Ludiek.






Geniet van de unieke sfeer aan het historisch vliegveld van Brasschaat


Ons nieuwe buitenterras biedt ruimte aan kleine en grote groepen en is voorzien van een transparant windscherm. Bezoekers kunnen ongestoord uitkijken uit op RWY 34 waar opstijgende en landende vliegtuigen passeren. EBBT heeft een verharde landingsbaan van 799 m zodat er zowel kleine als grotere vliegtuigen kunnen landen. Met wat geluk staat er zelfs een historische oldtimer op onze aircraft visitor parking!



Onze Piper Cub OO-OLD van schaal 1:2 heet iedereen graag welkom


Leren vliegen

De OO-OLD, een Piper Cub waar onze oud-piloten nog op hebben leren vliegen. Ondertussen worden de opleidingen gegeven op moderne PS-28 Cruiser laagdekkers. De OO-OLD in het clubhuis is een eerbetoon van 1:2 schaal aan onze oude KACB Piper Cub. Meer informatie over onze vloot en leren vliegen bij de MVCB via de betreffende links.



Openingsuren KACB clubhuis


Het clubhuis is iedere week geopend woensdag tot vrijdag van 14:00 - 20:00 en zaterdag tot zondag van 10:00 - 20:00.


Vragen over het clubhuis kunnen gericht worden aan aeroclubeventsbrasschaat@gmail.com.

7.828 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page