PILOOT VOOR 1 DAG 

PPL piloot voor één dag

PPL - THE PRIVATE PILOT EXPERIENCE

Wie op enkele uren tijd eens wil proeven van zowel theorie als praktijk van het leren vliegen, kan terecht bij de MVCB voor The Private Pilot Experience. Onder leiding van een ervaren privaat piloot krijg je een eerste theoretische initiatie waarbij thema's zoals de werking van het vliegtuig, de besturing en het behalen van een vergunning aan bod komen. Daarna krijg je de kans om in één van de moderne toestellen een echte vlucht te ervaren en, steeds onder toezicht, zelf het toestel te besturen!

ULM piloot voor één dag

ULM - THE ULTRALIGHT EXPERIENCE

Droomt u ervan om ooit eens zelf een vliegtuig te besturen, maar bent u niet zeker of u “ The Right Stuff” in huis hebt schrijf u dan in voor “ The Ultralight Xperience” dag. Die dag wordt u door een instructeur ingelicht over de mogelijkheden van het ULM vliegen, krijgt u een korte uiteenzetting over de Brasschaatse Motorvliegclub en zult u zelf vanop de pilot’s seat een ULM vliegtuig kunnen besturen! Gezien de kans vanaf dan groot is dat de vliegmicrobe u niet meer los laat blijven wij uiteraard ter beschikking om al u vragen te beantwoorden en u eventueel verder te begeleiden.

 

PPL - THE PRIVATE PILOT EXPERIENCE

Wie eens wil ervaren of een vliegopleiding wel iets voor hem/haar is kan terecht bij de Motorvliegclub Brasschaat. Op individuele basis krijg je onder leiding van een ervaren privaat piloot een korte theoretische initiatie waarin thema's zoals de werking van een vliegtuig en de indeling van het luchtruim aan bod komen. Daarna krijg je de kans om in één van de moderne toestellen een echte vlucht te ervaren en, steeds onder toezicht, zelf het toestel te besturen! Dit alles wordt gevolgd door een de-briefing waarbij je advies krijgt aangaande het behalen van een vergunning en de werking van onze club verder toegelicht wordt.


The Private Pilot Experience is uitsluitend bedoeld voor mensen die een opleiding tot sportpiloot overwegen. Deelnameprijs, inclusief verzekering, bedraagt EUR 175. Voor meer inlichtingen en inschrijving gebruik het contactformulier onderaan deze pagina. Wij verwelkomen je graag in de prachtige omgeving van het vliegveld van Brasschaat (EBBT).

 

ULM - THE ULTRALIGHT EXPERIENCE

Droomt u ervan om ooit eens zelf een vliegtuig te besturen, maar bent u niet zeker of u “ The Right Stuff” in huis hebt schrijf u dan in voor “ The Ultralight Experience” dag. Die dag wordt u door een instructeur ingelicht over de mogelijkheden van het ULM vliegen, krijgt u een korte uiteenzetting over de Brasschaatse Motorvliegclub en zult u zelf vanop de pilot’s seat een ULM vliegtuig kunnen besturen!


Gezien de kans vanaf dan groot is dat de vliegmicrobe u niet meer los laat blijven wij uiteraard ter beschikking om al u vragen te beantwoorden en u eventueel te begeleiden door alle noodzakelijke administratie die het begin van een nieuwe uitdaging met zich meebrengen. De kostprijs van de gehele operatie is EUR 120 incl. een drankje in het clubhuis. De datum van uitvoer wordt in overleg met u gekozen.

 

INSCHRIJVING PILOOT VOOR 1 DAG

SCHRIJF U IN VIA HET CONTACTFORMULIER, WIJ NEMEN DAN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

arrow&v

Bedankt voor de inzending!